Форум

  Search | Login
Forums > Новости > Ремонт квартири в столиці
 
 
Jump to:
Filter:
 
Rated 0.0/5 (0 votes)  
     
Author Message  
lolila
Date: 29.01.2024
Time: 09:48
Posts: 32
  
Як вибрати найкращу компанію для ремонту квартири в Києві? Потрібно враховувати досвід, реальні відгуки клієнтів, наявність ліцензії та гарантію на роботу.    
Karelinn
Date: 29.01.2024
Time: 09:49
Posts: 643
  
Щоб обрати найкращу компанію для ремонту квартири в Києві, рекомендую скористатися рейтингом на сайті https://rating-remont-kvartir.com.ua/ua/region/kiev/ . Тут ви знайдете інформацію про найбільш відомі компанії, їхні проекти та рейтинги якості виконання робіт. Один із рекомендованих варіантів - студія дизайну інтер’єру та архітектури BORISSTUDIO, яка має вражаючий досвід та позитивні відгуки клієнтів. Віддаючи перевагу компаніям з високим рейтингом, ви зменшуєте ризик отримати незадовільний результат в ремонті своєї квартири.   
Cawka
Date: 22.02.2024
Time: 15:20
Posts: 52
  
А нам з ремонтом В Києві дуже допомогла компанія Прем'єр декор а саме вони наносили нам всередині та зовні квартири та нашим батькам приватного будинку під Києвом декоративну штукатурку а саме венеціанку https://premier-decor.kiev.ua/uk/veneczianska-shtukaturka/ з дуже красивого кольору і як виявилося цей матеріал ще і довго тримається на стінах і простий у вичищуванні
 
 
 
 
Jump to:
Filter: