Форум

  Search | Login
Forums > Новости > Ворота
 
 
Jump to:
Filter:
 
Rated 0.0/5 (0 votes)  
     
Author Message  
Karelinn
Date: 30.08.2021
Time: 19:51
Posts: 643
  
Доброго дня всем. У меня вопрос на счет строительства гаража в Киеве. Кто подскажет - какие ворота для него лучше всего заказать? И где?   
UXU
Date: 30.08.2021
Time: 22:11
Posts: 250
  
Ну тут, наверно, так просто и не ответить будет. Все равно же смотреть надо что у вас за гараж, может там особенности какие-то есть, которые надо учитывать. Но если ничего такого нет, то смотрите что можно сделать. Можно заказать секционные ворота. Только берите с автоматикой - это и удобно и механизм меньше изнашиваться будет. А заказать такие ворота можно вот здесь: https://vorota-shop.com.ua Отличная фирма, нам именно они делали    
NatkaN
Date: 28.04.2024
Time: 15:00
Posts: 173
  
Я недавно придбав нову дачу, і там, виявляється, треба повністю замінити ворота. Хочу встановити автоматичні, але не впевнений, де краще замовити надійні комплектуючі. Можливо, хтось з вас уже мав справу з таким і може порадити надійний завод або магазин? Чи є спеціалізовані місця з хорошим асортиментом, якість яких не викликає сумнівів? Відгуки в інтернеті різні, тому хочеться почути реальний досвід.   
bilka
Date: 28.04.2024
Time: 15:03
Posts: 115
  
Розумію ваші переживання щодо вибору комплектуючих, адже якість матеріалів впливає не тільки на зовнішній вигляд, але й на довговічність воріт. Особливо, коли йдеться про автоматичні системи. Хочу порекомендувати вам завод Rolling Hi-Tech, який спеціалізується на виробництві фурнітури для відкатних воріт https://rolling-hitech.com.ua/ua/furnitura-dlya-vidkatnih-vorit/ . Маючи багаторічний досвід у цій сфері, вони виробляють дійсно високоякісні компоненти, які підійдуть для будь-яких вимог і стандартів. На їхньому сайті ви можете ознайомитися з усім асортиментом продукції. Їх продукція розроблена з урахуванням останніх технологічних інновацій, і ви зможете знайти комплектуючі, що оптимально впишуться у ваш проект. Чи то шестерні, чи приводи, чи системи безпеки - усе це ви зможете замовити в одному місці.   
 
 
Jump to:
Filter: